Οι άνθρωποι πίσω από κάθε ετικέτα.
Νίκος Χαρλαύτης
Ο Νίκος μεγάλωσε στο κτήμα της Σταμάτας και παρακολούθησε από μικρός, βήμα βήμα, όλη τη διαδικασία παραγωγής. Αγάπησε και διδάχτηκε το κρασί από πρώτο χέρι, γι' αυτό και η απόφασή του να συνεχίσει ο ίδιος στο τιμόνι της οικογενειακής επιχείρησης ήταν σχεδόν αυτονόητη.Η αγορά του κτήματος στη Νεμέα αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωσή του και την επιθυμία του να περάσει η οινοποιία Χαρλαύτη με επιτυχία και στην τέταρτη γενιά.
Νίκη Νεγρεπόντη
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο τμήμα Οινολογίας του ΤΕΙ Αθηνών και έχοντας παράλληλα παρακολουθήσει μαθήματα στην Dijon, εργάστηκε για επτά χρόνια ως οινολόγος στο οινοποιείο Π.Μ.Νομικού, στη Σαντορίνη.
Από το 2000 ως σήμερα οινοποιεί παρέα με τον Πάνο Ζουμπούλη στο κτήμα Χαρλαύτη, με κύρια βάση την περιοχή της Νεμέας την εποχή του τρύγου.
Παράλληλα, τα τελευταία δέκα χρόνια αρθρογραφεί συστηματικά σε έντυπα του χώρου. αρχή της σελίδας
Από το 2000 ως σήμερα οινοποιεί παρέα με τον Πάνο Ζουμπούλη στο κτήμα Χαρλαύτη, με κύρια βάση την περιοχή της Νεμέας την εποχή του τρύγου.
Παράλληλα, τα τελευταία δέκα χρόνια αρθρογραφεί συστηματικά σε έντυπα του χώρου. αρχή της σελίδας