Ποικιλία
100% Αγιωργίτικο
Προέλευση
Οικογενειακοί αμπελώνες
στον Αχλαδιά Νεμέας Αλκοολικός βαθμός 13% Vol Θερμοκρασία Πίνεται ιδανικά
στους 16-17°C Διατίθεται σε - Φιάλη των 750ml
- Χάρτινο κιβώτιο
των 6 φιαλών
στον Αχλαδιά Νεμέας Αλκοολικός βαθμός 13% Vol Θερμοκρασία Πίνεται ιδανικά
στους 16-17°C Διατίθεται σε - Φιάλη των 750ml
- Χάρτινο κιβώτιο
των 6 φιαλών
Κτήμα Χαρλαύτη
Grande Reserve Προστατευόμενη Ονομασία
Προέλευσης Νεμέα Πρωτοκυκλοφόρησε το 2008.
Παράγεται αποκλειστικά σε εξαιρετικές χρονιές, με σταφύλια προερχόμενα από συγκεκριμένο αμπελοτεμάχιο του οικογενειακού αμπελώνα. Ο τρύγος γίνεται μόνο όταν το σταφύλι είναι σε πλήρη ωριμότητα. Πραγματοποιείται προζυμωτική κρυοεκχύλιση στους 10°C, ενώ ο συνολικός χρόνος εκχύλισης, που εξαρτάται από τη χρονιά, έχει φτάσει και τις 30 μέρες. Ωριμάζει για 2,5 χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225lt και για 1,5 χρόνο στη φιάλη.
Η ιδιαίτερη οινοποίηση των ώριμων σταφυλιών προσδίδει στο ξεχωριστό αυτό Αγιωργίτικο χρώμα πορφυρό, γεύση μεστή ώριμου δαμάσκηνου, κασίς και σταφίδας και στόμα πλούσιο, μαλακό, με σοκολάτα και καβουρδισμένα αμύγδαλα στο τελείωμα.
κατεβάστε τη λίστα κρασιών (pdf)
Grande Reserve Προστατευόμενη Ονομασία
Προέλευσης Νεμέα Πρωτοκυκλοφόρησε το 2008.
Παράγεται αποκλειστικά σε εξαιρετικές χρονιές, με σταφύλια προερχόμενα από συγκεκριμένο αμπελοτεμάχιο του οικογενειακού αμπελώνα. Ο τρύγος γίνεται μόνο όταν το σταφύλι είναι σε πλήρη ωριμότητα. Πραγματοποιείται προζυμωτική κρυοεκχύλιση στους 10°C, ενώ ο συνολικός χρόνος εκχύλισης, που εξαρτάται από τη χρονιά, έχει φτάσει και τις 30 μέρες. Ωριμάζει για 2,5 χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225lt και για 1,5 χρόνο στη φιάλη.
Η ιδιαίτερη οινοποίηση των ώριμων σταφυλιών προσδίδει στο ξεχωριστό αυτό Αγιωργίτικο χρώμα πορφυρό, γεύση μεστή ώριμου δαμάσκηνου, κασίς και σταφίδας και στόμα πλούσιο, μαλακό, με σοκολάτα και καβουρδισμένα αμύγδαλα στο τελείωμα.
κατεβάστε τη λίστα κρασιών (pdf)
Αρμονία γεύσεων
Παπάκι με κεράσια πατάτες φούρνου και μπαχαρικά
Σπάλα αρνιού στη λαδόκολλα με κεφαλοτύρι
Αγριογούρουνο στο φούρνο
T-Bone steak - Μπριζόλα μοσχαρίσια στη σχάρα
αρχή της σελίδας